Gardinbussen

Sponsrade länkar

Gardinbussen är – som namnet antyder – en rullande gardinbutik. Gardinerna som erbjuds håller hög kvalitet och försäljarna är snälla och hjälpsamma – enligt de allra flesta som köpt gardiner från gardinbussen.

Sponsrade länkar

Gardinbussen är ett s.k. franchiseföretag med säte i ett tiotal orter runt om i Sverige. Gardinbussen är med andra ord en rullande gardinbutik. Sortimentet omfattar ca 500 olika gardiner, som är sorterade efter tillverkare och upphängda i bussen efter färgsättning. Fördelen med att handla gardiner via Gardinbussen är att alla säljare är experter på gardiner – alla är dessutom egna företagare trots att Gardinbussen är en kedja. Du kan alltså räkna med kostnadsfri rådgivning och konsultation inför gardinköpet.

Färdigt inom några veckor

Gardinbussen riktar sig till såväl privatpersoner som större företag. Man kan köpa både färdigsydda gardiner och måttanpassade gardiner – i så fall syr företaget dina gardiner så att de blir klara inom tre veckor.

Kvalitet till höga priser

Gardintygerna från gardinbussen håller i regel mycket hög kvalitet – gardiner från samma tillverkare kan visserligen köpas billigare ute i handeln. Men å andra sidan kan konsultation och råd avgöra utgången för ett lyckat gardinköp. Denna konsultation är garanterat bättre på Gardinbussen än på stormarknader.