Hello Kitty gardiner

Sponsrade länkar

Hello Kitty är internationellt sett populär på gardiner, dock inte i Sverige. Den som letar gardiner med Hello-Kitty-tryck bör i första hand vända sig till utländska webbutiker.

Sponsrade länkar

Hello Kitty skapades år 1974 av det japanska företaget Saniro och har nu – närmare 40 år senare – utvecklats till en hel kattfamilj. Medlemmar från familjen Hello Kitty är omtyckta bland småflickor i så hög grad att de även förekommer på gardiner. I Sverige efterfrågas Hello Kitty i första hand på kläder och accessoarer, men i USA och Tyskland verkar många småflickor gilla Hello Kitty även som gardintryck.

Köp din Hello Kitty gardin i utlandet

Gardiner med Hello-Kitty-tryck kan således vara svåra att få tag på i svenska nätbutiker. Använd förslagsvis Shopwikis engelska sida för att hitta en butik med stort utbud, alternativt köp gardinen på Argos.co.uk. Även i Tyskland finns gardiner med motiv från Hello Kitty i riklig mängd. Räkna med att betala runt 30 euro för ett färdigt set barngardiner med motiv från Hello Kitty.

Polyester- och bomullsblandningar dominerar

Gardiner med Hello-Kitty-motiv, liksom övriga barngardiner, är i första hand tillverkade i polyester eller en kombination av polyester och bomull. Fördelen med bomull är naturligtvis att materialet är mer naturligt, medan polyestergardinernas främsta fördel är att de avvisar damm.