Hemtex gardiner

Sponsrade länkar

Hemtex gardiner tillhör storsäljarna av färdiga gardinset i Sverige. Hemtex har ett femtiotal färdiga gardinset i sitt sortiment. Priserna är förmånliga och utbudet består av enkla och stilrena standardgardiner.

Sponsrade länkar

Hemtex har ett femtiotal färdigsydda gardiner i lager; utbudet omfattar alltifrån gardinlängder till korta, spänstiga gardinkappor (vad gäller gardinkappor är utbudet dock ganska begränsat). Materialet i Hemtex’ gardiner består till övervägande del av bomull och naturfibrer. Företagets gardinvepor är dock ofta tillverkade av polyester; ett utmärkt material för denna gardintyp.

Hemtex gardiner – förmånliga priser

Hemtex har en förmånlig prissättning på sina färdiga gardinset; priserna pendlar mellan dryga hundralappen och knappa femhundringen för ett komplett gardinset eller en gardinkappa. Mönsterutbudet är också variationsrikt; alltifrån stilrent rutiga köksgardiner till modernt designade gardinvepor förekommer. På Hemtex betalar du jämförelsevis samma summa för ett gardinset som på IKEA. Hemtex är dock mera specialiserat på textilier än IKEA; många konsumenter vittnar därför om att Hemtex har en mera påläst personal vad gäller just gardiner och övriga textilier.

Gardintillbehör och möjlighet att näthandla

Hemtex’ produktutbud finns tillgängligt i sin helhet på en lättnavigerad hemsida (hemtex.com) och företaget tillhandahåller även tillbehör till gardiner, däribland gardinstänger och fållfix. Frakten per leverans uppgår i de allra flesta fall till 50 kr – det lönar sig därför att handla för åtminstone några hundralappar per köptillfälle.