Gardiner Åhléns

Sponsrade länkar

Åhléns gardiner är populära, särskilt de färdigsydda. På Åhléns kan du köpa färdigsydda gardiner till mycket överkomliga priser.

Gardiner Åhléns
Gardin med anspråkslös design

Sponsrade länkar

Åhléns har ett rikt utbud av färdigsydda gardiner. Gardinutbudet omfattar ett femtital gardiner med varierande mönster – de allra flesta är tillverkade i ren bomull och kan maskintvättas. Åhléns gardiner kännetecknas för övrigt av en ganska anspråkslös – men trendig – design. Gardinerna har ofta vävda mönster och öljettgardinerna i sortimentet är randiga.

Färdiga gardiner till överkomliga priser

De färdiga gardinerna från Åhlens kostar mellan 150 och 500 kr. Gardinerna Siv, Deko och Lukas hör till storsäljarna. Ada är en billig bomullsgardin som blir din för bara 149 kr. Jämfört med priserna på metervara är det faktiskt klokare att satsa på Åhlens’ färdigsydda gardiner; priserna på metervara börjar runt 100-lappen och utbudet av metervara är betydligt sämre än utbudet av färdiga gardiner.

Åhléns – försiktigt trendig heminredning

Åhléns säljer produkter som utarbetats av företaget själv. Gardinerna i sortimentet är således märkeslösa. Det innebär att de inte alltid tillhör topptrenderna, men de följer med i modesvängarna på en acceptabel nivå. Färgsättningen rimmar väl med rådande mode, liksom mönster och tygval. Däremot är gardinerna inte speciella på något sätt; stilrent tråkiga eller försiktigt trendiga. Avgör själv.