Kirsch gardiner

Sponsrade länkar

Kirsch är – till skillnad från Hemtex, Ellos, Ikea och Jysk – inriktade mot moderna lösningar för solavskärmning. Kirsch gardiner tillhandahåller således modern design hos samtliga gardintyper. Kirsch tillverkar däremot inte klassiska långgardiner av tyg.

Kirsch gardiner
Kirsch gardiner säljer företrädesvis panellängder och lamellgardiner – liksom gardintillbehör.

Sponsrade länkar

Gardiner från Kirsch finns i alla varianter; rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner och panelgardiner. Kirsch riktar främst in sig mot modemedvetna konsumenter och gardinernas design är utarbetad därefter. Gemensamt för alla gardiner från Kirsch är att de både kan måttbeställas och köpas i standardpaket.

Ont om naturtextilier såsom bomull och linne

Kirsch gardiner och solavskärmare är vanligtvis tillverkade av väv eller metall- och trämaterial. Företaget tillhandahåller inte långa gardiner av textilier utan är inriktat mot alternativa solavskärmare. Företagets produktutbud finns tillgängligt på hemsidan krisch.se – däremot saknas möjlighet till onlineshopping på huvudsidan. För att få en överblick över återförsäljare i ditt närområde kan du som kund välja land och stad i en rullgardinsmeny på hemsidan. Kirsch Scandinavia har även butiker i Norge, Danmark och Finland. Utöver gardiner säljer Kirsch gardintillbehör, däribland gardinskenor och stänger (Kirsch gardintillbehör återfinns bl.a. på Hemtex och Bauhaus).

Kirsch gardin – moderiktigt alternativ för ditt hem

En Kirsch gardin är således en moderiktig inredningsdetalj som passar modernt inredda hem. Undvik stilbrott genom att utrusta ett lantligt eller gammalt hem med en ultramodern Kirschgardin.