Hissgardiner postorder

Sponsrade länkar

Att köpa hissgardiner på postorder är säkert – men kontrollera i efterhand att bredden stämmer överens med de mått som leverantören angivit.

Hissgardin postorder
Även specialanpassade hissgardiner som denna kan med fördel köpas på postorder.

Sponsrade länkar

Att köpa hissgardiner på postorder är populärt – liksom att köpa metervara till hissgardiner. Du som köper färdiga hissgardiner på postorder bör i första hand tänka på att köpa en hissgardin av rätt bredd. Att korta av hissgardinen på sidorna i efterhand är nämligen en omöjlig uppgift, liksom att göra den bredare.

Billigt köpa hissgardiner på nätet

Världens största postorderaktör – internet – erbjuder en uppsjö av billiga hissgardiner. Textilboden.se säljer t.ex. färdiga hissgardiner i 100% bomull för ett par hundralappar. Du som vill köpa en hissgardin via en beprövad och välkänd butik kan t.ex. göra ett besök på Åhléns; Åhlens hissgardin vid namn Dunge är den överlägset mest populära hissgardinen från Åhlens – denna kostar i skrivande stund 279 kr. Åhléns säljer än så länge inte sina produkter på nätet, men förhoppningsvis är en ändring på väg.

Hissgardin på postorder – viktigt att tänka på

Du som köper hissgardin på nätet bör avslutningsvis tänka på följande:

  • Köp en hissgardin med rätt bredd och längd.
  • Försök att se upphängningsanordningen i närbild – det vanligaste felet med hissgardiner som köpts på postorder är att deras upphängningsanordning inte håller tillräckligt hög kvalitet.

Förutom via internet går det även att köpa hissgardiner via traditionella postorderkataloger. Ellos’ katalog hör till storfavoriterna.