Lamellgardiner pris

Sponsrade länkar

Räkna med att betala ett par tusen kronor för en högkvalitativ, måttanpassad lamellgardin. Du som vill komma undan billigare kan chansa och köpa en färdig gardin för en spottstyver.

Lamellgardiner pris
Priserna på lamellgardiner beror mycket på om de måste måttanpassas.

Sponsrade länkar

Ett vanligt pris på kompletta lamellgardiner är ca 500 kr per meter. I detta fall avses måttanpassade lamellgardiner, inte färdiga lamellgardiner från t.ex. Jysk. Dessa är i regel mycket billigare. Måttanpassade lamellgardiner kan köpas såväl på nätet som i fysiska gardinbutiker.

Måttanpassade lamellgardiner på nätet

Många återförsäljare av lamellgardiner väljer att sälja måttanpassade lamellgardiner online. Till denna grupp av försäljare hör bl.a. persiennbutiken.se och kronfonster.se. Genom att ange fönstermåtten kan man beräkna priset för en komplett uppsättning lamellgardiner. Fraktkostnaderna är i regel fasta och uppgår till ett par hundralappar; en liten merkostnad i förhållande till den totala kostnaden för en komplett uppsättning lamellgardiner.

Vad kostar en komplett, måttanpassad lamellgardin?

Priset på en komplett uppsättning lameller för ett stort fönster uppgår vanligtvis till ett par tusen kronor. Detsamma gäller för en lamellgardin till en inglasad balkong. Då ska vi komma ihåg att gardinen är måttanpassad och levererad till dörren – förutsatt att du köpt den online. Monteringen får du däremot själv stå för.